Сушіть правильно

  • Встановлюйте сушарку в приміщенні, що добре провітрюється, найкраще ‑ на балконі або веранді. В процесі сушки на Ізідрі температура навколишнього повітря майже не підвищуется, але значно зростає його вологість.
  • Старайтесь нарізати продукти шматочками однакової товщини, щоб вони висихали одночасно. Чим тонкішими будуть шматочки, тим швидче вони висохнуть.
  • Час сушки залежить і від вологості самого продукту: яблука одного сорту можуть висохнути вдвічі швидче за інші.
  • Ягоди, що мають товсту щільну шкірку ‑ смородина, виноград ‑ перед сушкою треба опустити на кілька секунд в окріп.
  • Чим менша температура сушки, тим смачнішим буде результат. Лікарські рослини та лисички (для фунготерапії) треба сушити при мінімально можливій температурі.
  • Не пересушуйте продукти, бо втрачається смак та руйнуються корисні речовини, крім того, продукти гірше відновлюються. Висушені продукти мають бути гнучкими та помірно м’якими.
  • При відновленні сушених продуктів не варто одразу додавати багато води, краще поступово доливати по мірі вбирання. Готуючи борщі, тушені овочі, рибу та інше, можна додавати сухі продукти безпосередньо у каструлю.
  • Найкраще зберігати сушені продукти в скляних банках, при можливості під вакуумними кришками, в темному місті. Зниження температури зберігання на кожні 10°С збільшує термін придатності майже у 4 рази.

Купить сушилку >>

Отзывы

  • Отзывов еще нет

Оставьте свой отзыв

Добавить отзыв

0

Изидри клуб это

  • Дилер Ezidri в Украине
  • 100% оригинальная продукция
  • Гарантия от производителя
  • Доставка 2-48 часов в любой город Украины
  • Оплата при получении заказа
  • Обратная пересылка денег за заказ за наш счет
  • Клубное радушие и атмосфера
  • Бесплатные консультации специалистов

Мы рекомендуем

Ezidri Ultra MAX

Ezidri Ultra MAX