Кабачкове розмаїття

Клара Миколаївна Тан, Івано-Франківськ

Сушені яблука, груші, ягоди чи гриби нікого не дивують, а коли чують про сушені кабачки, то часто запитують, як їх готувати? Тому хочу запропонувати рецепт страви, яку любить наша родина.

 

Спершу сушені кабачки замочую в холодній воді приблизно на дві години, після чого в цій же воді відварюю 15-20 хвилин.

Поки кабачки варяться, на олії обсмажую цибулю до золотистого кольору, туди ж за смаком можна додати паприку, гострий перчик, томатну пасту.

З відварених кабачків зціджую воду і додаю їх до цибулі, швидко перемішую і тушкую під закритою кришкою приблизно 15 хвилин. Після цього додаю приправи – часник, чорний перець, трошки петрушки та селери. Обирайте за вашим смаком.

Страву закриваю кришкою і даю добре настоятись та пропитатись приправами. Нам смакує в якості салату, охолодженим.

Це найпростіший варіант, але можна його урізноманітнити, додавши різні продукти. З картоплею, спаржевою квасолею та іншими овочами вийде чудове рагу, а чоловікам до смаку буде ця страва, збагачена м’ясом. Спробуйте свій варіант.

Смачного!

Купить сушилку >>

Отзывы

  • Отзывов еще нет

Оставьте свой отзыв

Добавить отзыв

0

Изидри клуб это

  • Дилер Ezidri в Украине
  • 100% оригинальная продукция
  • Гарантия от производителя
  • Доставка 2-48 часов в любой город Украины
  • Оплата при получении заказа
  • Обратная пересылка денег за заказ за наш счет
  • Клубное радушие и атмосфера
  • Бесплатные консультации специалистов

Мы рекомендуем