Кабачкове розмаїття
Клара Миколаївна Тан, Івано-Франківськ
Сушені яблука, груші, ягоди чи гриби нікого не дивують, а коли чують про сушені кабачки, то часто запитують, як їх готувати? Тому хочу запропонувати рецепт страви, яку любить наша родина.
Спершу сушені кабачки замочую в холодній воді приблизно на дві години, після чого в цій же воді відварюю 15-20 хвилин.
Поки кабачки варяться, на олії обсмажую цибулю до золотистого кольору, туди ж за смаком можна додати паприку, гострий перчик, томатну пасту.
З відварених кабачків зціджую воду і додаю їх до цибулі, швидко перемішую і тушкую під закритою кришкою приблизно 15 хвилин. Після цього додаю приправи – часник, чорний перець, трошки петрушки та селери. Обирайте за вашим смаком.
Страву закриваю кришкою і даю добре настоятись та пропитатись приправами. Нам смакує в якості салату, охолодженим.
Це найпростіший варіант, але можна його урізноманітнити, додавши різні продукти. З картоплею, спаржевою квасолею та іншими овочами вийде чудове рагу, а чоловікам до смаку буде ця страва, збагачена м’ясом. Спробуйте свій варіант.
Смачного!
Меню
Изидри клуб это
- Дилер Ezidri в Украине
- 100% оригинальная продукция
- Гарантия от производителя
- Доставка 2-48 часов в любой город Украины
- Оплата при получении заказа
- Обратная пересылка денег за заказ за наш счет
- Клубное радушие и атмосфера
- Бесплатные консультации специалистов
Отзывы